CENE USLUGA I NAČIN RADA


Svaki objekat i svaka parcela je zasebna jedinica u pogledu propisa o premeru i katastru, planiranju i izgradnji, o poljoprivrednom zemljištu itd. Dakle, svaka nepokretnost je specifična u pogledu imovinsko-pravnog i svakog drugog statusa, a naročito u pogledu važećih propisa za područje u kojem se konkretna parcela ili objekat nalazi.

Naša agencija ne određuje cene usluga paušalno, ali, iako postoji cenovnik usluga, konačna cena zavisi od brojnih faktora (toliko brojnih da ih je čak i u ovom tekstu neracionalno navoditi pojedinačno).

Zato je najpre neophodno u potpunosti definisati poslove koje je potrebno odraditi, a to činimo u direktnom razgovoru sa klijentima, na osnovu broja parcele, uvidom u postojeće katastarske planove, identifikacijom terena na avionskim snimcima i pregledom relevantne dokumentacije koju nam klijent predočava. Tom prilikom sagledavamo želje i potrebe investitora u svetlu važećih propisa i, po potrebi, dajemo besplatne tehničke i pravne savete.

Treba imati u vidu i da su zakoni i drugi propisi (kao i njihova tumačenja!) komplikovani i nerazumljivi laicima za ovu oblast, a kao da to nije dovoljno, još se i često menjaju. Takođe, važno je napomenuti da i stranke često imaju veoma različite potrebe i specifične probleme i zahteve, tako da je definisanje posla telefonskim razgovorom najlošiji mogući pristup. U praksi se nebrojeno puta pokazalo da uopšteni telefonski razgovori lako dovode do nesporazuma.

Imajući u vidu konkretne potrebe, namere i zahteve naših klijenata, uvek je neophodno najpre sagledati sve elemente koji su od značaja za realizaciju određenog posla, kao i za usklađivanje namere investitora sa važećim propisima.

Iz navedenih razloga, najvažnije je najpre precizno definisti vrstu i obim posla koji je zaista potreban klijentu, nakon čega se mogu precizno obračunati cena usluge, rokovi i drugi bitni elementi.

Naplatu naših usluga po pravilu vršimo NAKON završetka posla.

GEOMETAR-PROJEKT

Ul. Vojvođanska 79,

11271 Surčin-Beograd

u zgradi Opštine Surčin, 1. sprat, ulaz iz Ul. Braće Puhalović

Kontakt:

Tel./Faks: +381 11 8441 333

Mobilni: +381 63 7717 407

office@geometarprojekt.co.rs

Radno vreme:

ponedeljak-petak:

od 09:00 - 17:00 h